torstai 6. tammikuuta 2011

Vaikutteita

Kas, tiedäkö hyppiäkö riemusta vai olisiko tekemättä mitään? - Koulutehtävät ovat yhä tekemättä ja maanantaina alkaisi koulu, eikä tehtäviä ole ihan vähääkään...

No onhan sitä sitten tultu keskityttyä Mikko Niskasen ohjauksiin ja elämään, ei voi muuta sanoa kuin että Hieno mies! Käsittämätön elämän filosofia ja se tapa, jolla hän paneutui ohjaamiseen ja näyttelemiseen, ei voi kuin hattua nostaa. Jokseenkin komeakin hän oli. Olen aivan myyty. Arvostan häntä todella, vaikka en ole ensimmäistäkään elokuvaa vielä nähnyt kokonaan, mutta on niiden oltava hyviä, ne sisältävät hienoja ajankuvauksia ja paneutumista aiheeseen, silloin ei voi mennä vikaan.


Mikko Niskanen 31.1.1929- 25.11.1990. Rauhaa hänen siellulleen.




Tulipa tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa päätettyä myös tämän hetken suosikki morsiuspuku, ehkei sitä kannattaisi miettiä kun ei ole sitä sulhastakaan, tai no mitä turhia sellaista, jos menenkin itseni kanssa naimisiin niin kuin on moni muukin mennyt...  Niin siitä puvusta, olen ihastanut aivan täysin Sound of Music elokuvan Marian hääpukuun, joka hänellä on yllään kun hän menee naimisiin Kapteeni Von Trappin kanssa.




Puku on aivan ihana, klassinen, vintagea, ihanan värinen, tarpeeksi pitkä laahus, kauniit hihat ja leikkaukset... aivan ihana ^^ Voiko nainen parempaa pukua toivoa? - Tietenkin voisi, nimittäin helpommin saatavilla olevaa pukua ;)

No ehkä minun täytyisi tyytyä sitten hieman helpommin saatavilla olevaan, tuollaiseen jossa on lyhyt ja muhkea helma, sekä muita ihania 50-luvun vaatteille tyyppillisiä ominaisuuksia ja piirteitä, joita en voi olla rakastamatta... Kuvassa näemme tämän puvun siis Audrey Hepburnin yllä.






Että tälläisissä tunnelmissa aion mennä nukkumaan, huomatkaa aikainen kellon aika nukkumaan menolle ^^ Jotta sitä näkisi unissa loistavia ideoita Mary Poppins ficceihin.

M

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Uudet tuulet

Käytiin äiten kanssa Papyryksessa hakemassa mummun 80-vuotisjuhla kutsuihin tarvikkeita, olis tullu kyllä nii järkyttävän rumia kortteja jos ois kuunnellu ja ottanu just ne mitä ne tädit tarjos... yök. - Aina ei kannata uskoa asiakaspalvelijaa ^^


Päätinpä tässä että uusin mun hiukset taas sitten kun on rahaa, jompi kumpi noista ihanista polkkamalleista, katsotaan kumpi sopisi kampaajan mielestä paremmin, väriäkin voisi vaihtaa, vaikkapa lämpimään tummanruskeaan - liekö kutsutaan suklaanruskeaksi vai kastajanruskeaksi aivan oikeasti? 

Hiuksia olisi ilo kasvattaa, mutta kun omistani tulee niin ohkaisia mitä pidemmäksi ne kasvat, joten on myös hiuksille mukavampaa kun ovat lyhyet, harmi sinänsä, että tuon mittaisina ne eivät kiharru yhtään. - Tai no en kyllä ole ihan varma, saattavat ehkä jopa kihartuakin pisimmistä kohdista.

Perjantaina suuntaankin Jämsän tuttujen kanssa kohti Turkua, Folklandia risteilylle, koko Silja Europa täynnä kansantanssijoita ja ohjelmaa yötä päivää :D Kai sitä tulee siellä vähän nautittua alkoholia ja sellaista, todennäköisesti nämä sitä minulle tunkevat. He tekivät jo niin viime vuonnakin, vaikka olin alaikäinen, pahin tuputtaja oli vielä se valvojani ^^

Ja taas huomasin kirjoittavani tänne yhden jälkeen yöllä, vaikka minun piti alkaa korjata unirytmiäni ... hups.

M

maanantai 3. tammikuuta 2011

Elämää ei sen enempää

Pitihän sitä nyt kokeilla tätä blogitusjuttua kun "Ne kaikki muutkin", luulisi että tämä olisi minun juttuni kun tulee muutenkin kirjoiteltua harvase päivä kaikenlaista, jos ei siis ole writerblockkia päällä ;)

Kello näkyis olevan 01.00, mikä olisi otollisempi aika startata blogittaminen? - Ei mikään? Pitäisi kyllä herätä tossa kahdeksan tunnin päästä ja lähteä piipahtamaan KELAan, ku ne perkuleet laskivat minun opintotukeani, koska olivat katsoneet vanhempieni tuloja toissa vuodelta (2009), jolloin se 40 000 euron raja ylittyy, mutta kas, vuosi 2010 ei ole mennyt ihan niin putkeen rahallisesti, että saisivat nostaa sen takaisin vähintään samaan summaan ellei isompaankin :D

Vuoden 2010 katsastus voisi olla paikallaan myös, viime vuonna tapahtui kyllä kaikenlaisia asioita, tuli käytyä Hollannissa tekemässä miesten kanssa töitä, oltua muutenkin työssäoppimassa, tuli myös juotua ensimmäiset alkomahoolit, aloitettua ajokortin suorittaminen, oltu flunssassa ihan liian monta kertaa... sekä myös pikkuveljeni pääsi ripille ja lähipiiriini syntyi kaksi ihanaa pienokaista, unelmien poikamies alkukeväästä ja kaunein prinsessa loppukesästä <3 - Tuli sitä aloiteltua muutamia pidempiä kirjoitusprojekteja www.finfanfun.fissakin, että sitten vaan skriivailemaan minkä ehtii..

Sitä kirjoitusaikaa pitäisi löytää myös rästissä oleville koulutehtäville, sekä opinnäytetyöllekin, jotta pääsisi suunnitelmien mukaisesti vapun tienoilla Jämsän Ammattiopisto poiskin :D Se olisi siis tarkoitukseni ja suunnitelmani, saa nähdä toteutuuko? - Luulisin että kyllä ainakin tän kevään aikana, jollei ihan just vappuna ;)

Kauniita unia <3

M

P.S Kiitos P.L.Traversille ja Walt Disneylle, että sain kipinän aloittaa tän blogituksen ;)