lauantai 20. lokakuuta 2012

:)

Se kun jouduit googlettamaan oman blogisi kertoo ehkä siitä, että edellisestä postauksesta on liian kauan.
Ei tässä ole muistanut mitään postailla, silloin kun lähdin au pairiksi oli tarkoitukseni kirjoittaa siitä mutta nyt huomasin, että olen ollut täällä jo puolisen vuotta... joten ei ainakaan ihan alkumetreiltä asti aloiteta, nyt paikat ovat tuttuja ja on jo valmiiksi paljon valokuvia niin kaikesta kertominenkin onnistuu :)

Yleisestikin ottaen on hyvä taas kaivaa blogi esille koska n. 12 päivän kuluttua alkaa National Novel Writting Month, tuttavallisemmin Nano ja olen päättänyt ottaa siihen osaa. Nano on haaste jossa olisi tarkoitus kirjoittaa marraskuun aikana (1.11-30.11) 50 000 sanaa originaalitekstiä, mielellään tajunnanvirtana ja sen enempiä miettimättä. Nano ei ole kilpailu vaan se on haaste saada itsensä kirjoittamaan jotakin täysin omaa ja jotakin sellaista mitä ei ehkä syntyisi kun miettisi liikaa. Tekstiä ei saa alkaa kirjoittaa kuin vasta marraskuun ensimmäisenä joten Nanoon osallistujat suunnittelevat tarinaa, miettivät hahmoja ja mahdollisia tapahtumia valmiiksi jotta haasteen alkaessa pääsee heti kirjoittamaan.

Blogikirjoittaminenkin vielä hakee muotoaan kun edellisistä oikeista postauksista on monen monta kuukautta, viimeisin postaus oli kirja-arvio joita en ajatellut jatkaa. Saatan listata kaikki tähän mennessä luetut kirjat eli kertoa kuinka 100 kirjaa vuodessa 2012 -haaste etenee. Voin kertoa, että hieman olen jäljessä kun täällä Saksassa tulee luettua lähinnä englanninkielisiä kirjoja ja niissä menee hieman kauemmin, eikä ole kyllä oikein pariin viikkoon inspiroinut edes lukea.

M

P.S Jouluun on enää 65 päivää!