maanantai 3. tammikuuta 2011

Elämää ei sen enempää

Pitihän sitä nyt kokeilla tätä blogitusjuttua kun "Ne kaikki muutkin", luulisi että tämä olisi minun juttuni kun tulee muutenkin kirjoiteltua harvase päivä kaikenlaista, jos ei siis ole writerblockkia päällä ;)

Kello näkyis olevan 01.00, mikä olisi otollisempi aika startata blogittaminen? - Ei mikään? Pitäisi kyllä herätä tossa kahdeksan tunnin päästä ja lähteä piipahtamaan KELAan, ku ne perkuleet laskivat minun opintotukeani, koska olivat katsoneet vanhempieni tuloja toissa vuodelta (2009), jolloin se 40 000 euron raja ylittyy, mutta kas, vuosi 2010 ei ole mennyt ihan niin putkeen rahallisesti, että saisivat nostaa sen takaisin vähintään samaan summaan ellei isompaankin :D

Vuoden 2010 katsastus voisi olla paikallaan myös, viime vuonna tapahtui kyllä kaikenlaisia asioita, tuli käytyä Hollannissa tekemässä miesten kanssa töitä, oltua muutenkin työssäoppimassa, tuli myös juotua ensimmäiset alkomahoolit, aloitettua ajokortin suorittaminen, oltu flunssassa ihan liian monta kertaa... sekä myös pikkuveljeni pääsi ripille ja lähipiiriini syntyi kaksi ihanaa pienokaista, unelmien poikamies alkukeväästä ja kaunein prinsessa loppukesästä <3 - Tuli sitä aloiteltua muutamia pidempiä kirjoitusprojekteja www.finfanfun.fissakin, että sitten vaan skriivailemaan minkä ehtii..

Sitä kirjoitusaikaa pitäisi löytää myös rästissä oleville koulutehtäville, sekä opinnäytetyöllekin, jotta pääsisi suunnitelmien mukaisesti vapun tienoilla Jämsän Ammattiopisto poiskin :D Se olisi siis tarkoitukseni ja suunnitelmani, saa nähdä toteutuuko? - Luulisin että kyllä ainakin tän kevään aikana, jollei ihan just vappuna ;)

Kauniita unia <3

M

P.S Kiitos P.L.Traversille ja Walt Disneylle, että sain kipinän aloittaa tän blogituksen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti