lauantai 28. tammikuuta 2012

3/100

Tässä se taas nähtiin, meikäläinen jaksaa olla niiiiiiiin aktiivinen tän blogin kanssa, että huh huh. No nyt kuitenkin olisi taas hieman päiviteltävää ja kyllä päätin muuten luopua myös tuosta analysointiosastosta, voin ehkä mainita hieman juonenkuvasta mutta siihen saa sitten jäädäkin.

2.
Kirja: Betonimylläri
Kirjailija: Lauri Viita
Motiivi: Tämä haaste on omiaan antamaan potkua tarttumaan kirjoihin joihin on pitänyt tarttua jo kauan.

Lauri Viidan runot ovat kauniita ja runoiksi varsin helppotajuisia, tälläisen aloittelijankin on helppo lukea ja ymmärtää lukemansa. Suosittelen jos kotimaisuus ja/tai runot kiinnostavat. Olen huono kirjan lukija kun en muista lempirunojeni nimiä, mutta lupaan kaivella ne tuolta jostakin.

3.
Kirja: Nuoren opettajattaren varaventtiili
Kirjailija:Hilja Valtonen
Motiivi: Yksi suokkikirjoistani ja mieleni teki lukea lisää kotimaista kirjallisuutta.

Niin kotimaista jälleen, olen joskus nähnyt tämän elokuvan ja löysin kirjan divarista, luin tämän jo viime vuonna, mutta tuli sellainen olo, että nyt tarvitaan vahvan naishahmon ajatuksia.Vaikka kirja on kirjoitettu 1926 niin siitä on nähtävissä ajankohtaisia aiheita naisten asemasta työelämässä ja parisuhteissa. Kirjassa on kuitenkin kevyempääkin puolta, se on täynnä hersyävää tilannekomikkaa, jolle ei vain voi olla nauramatta ääneen.


Yöpöydän kulmalla:

- Hugh Laurie: Järein asein
- P.L.Travers: Maija Poppanen
- Carol Shields: Jane Austen

Josko saisin edes jonkin näistä pian luettua, olen hieman jäljessä kun ei vain ole päivällä ehtinyt tai illalla ole jaksanut lukea.




Ajankohtainen kakkonen

Ei en ole alkanut seurata vakituisesti tuota ohjelmaa, eikä asia oikeastaan liity siihen, mutta kaikki kuitenkin tietävät tämän hetken kuumimman puheenaiheen "Niinistö vai Haavisto - Kummasta Suomen presidentti?" Täytyy minunkin laittaa haarukkani tähän siiligulassiin ja kertoa, että olen kakkosen, eli Haaviston kannalla ehdottomasti.

Kävin häntä tänään katsomassa Keskustorilla ja enää en varmempi voi olla siitä että kyllä kakkoskierroksellakin paperiin piirretään se kakkonen eikä ... en muuten edes muista Niinistön numeroa ... Haavisto on hyvin kokenut mies juuri niissä asioissa joita itsekin arvostan ja on mukavaa, että omille mielipiteille ja arvoille löytyvät kasvot. - Täytyy kuitenkin myöntää, että vaikka tahdon ehdottomasti että Haavisto voittaa vaalit, mutta en kuole enkä muuta Ruotsiin tai muuallekaan vaikka Niinistöstä tulisi presidentti.

Enää 8 päivää iltaan jolloin saadaan selville, muuttavatko Ruotsiin homofobikot vai Niinistövihaajat.

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti